En olivdivas bekännelse

I brist på Pierias oliver köpte jag en Fontanaburk i veckan som gick. Billigt; 19 kronor på Daglivs. Och ja, de var förvånansvärt goda. Inte riktigt som de grekiska finoliverna, men så nära man bara kan komma. Trots att de säljs på glasburk. 🙄

Nu är du nöjd va, Max? 😉

Fontanaoliver

7 kommentarer

 1. Vargklo

  Själv älskar jag Fontanas kalamataoliver i plåtburk (den är dessutom snygg och får gärna stå framme)! 🙂

 2. Max

  Haha, my work here is done! 🙂

 3. Xtian

  Xakt. Plåtburken med Kalamata-oliver är extremt snygg. Nästan som Campbell-burkarna i inlägget ovan.

 4. Helena

  -> Vargklo & Xtian: Plåtburken är snygg, men jag vill ha gröna oliver, ju! 🙄

 5. Oskar

  Eftersom Fontanas oliver, inklusive fuloliverna, är riktigt goda och även t.ex. deras tomatjuice är en höjdare har jag idag tagit ännu ett steg för att utforska huruvida sortimentet håller samma kvalitet hela vägen igenom. Köpt en burk Fontana Ravioli på burk för 12.90 hos min lokala ICA-handlare. Kommentarer innan jag öppnar Max? *ler*

 6. Max

  -> Oskar: den ska vara safe. Äter inte Ravioli så ofta, men en och annan burk har väl slunkit ned. 🙂 Kan tyvärr inte jämföra med något annat märke då det var oändligt många år sedan jag åt ravioli regelbundet.

 7. Tre tjejer i köket » Min skämsmat

  […] då? Jo, det finns ganska ofta fuloliver (hur bra rimmar det med min roll som olivdiva?) och burkchampinjoner i min kyl och det händer att det görs pulvermos i det här […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.