Julbord

Alldeles för sent kom jag och några vänner på att vi ska äta julbord tillsammans. Vi har försökt få bord både på Stallmästaregården och Ulriksdals Wärdshus, men det var förstås fullbokat. Vi vill allra helst hitta ett ställe lite utanför innerstan och med en mysig atmosfär. Och med makalöst god och bra mat, förstås.

Har du något bra tips??? Ulla Winbladh?

Jag inser nu att vi borde ha kommit på den här ljusa idén i oktober.

5 kommentarer

 1. Elin

  jag har jagat lite julbordsofferter för jobbets räkning och de flesta “guldkorn” är ju helt uppbokade. Jag har fått tipset om Blå Porten av en kompis som har ätit där tidigare. Ute Värdshus är ju mysigt och då kan man ju sova över en natt också. Oaxen har öppet för julbord men är säkert fullbokat. Har du kollat med Villa Källhagen? Eller Skansen kanske?

  http://www.uto-vardshus.se/
  http://www.blaporten.com/
  http://www.oaxenkrog.se/
  http://www.kallhagen.se/

 2. Frida

  Har inte testat julbordet, men väl ätit god lyxbrunch på Kumla Herrgård i Tyresö. Mysig herrgårdsmiljö nära vatten och inte allt för långt från stan.

 3. Jenx

  Jag åt på Edsbacka krogi december förra året och det var underbart.

  http://www.edsbackakrog.se/svensk/

 4. Karin

  Street restaurang i hornstull har ett ekologiskt julbord som nog kan vara rätt trevligt.

  http://www.streetrestaurang.se/Julbord

 5. linda

  Carlshälsgård på long hollmen är defenetift demysigaste julbord jag varit på man fick åka häst och vangn med plädar runt sig mysigt mfacklor och machaller tommtar och massa glögg över öppen äld sen ett helt fantastiskt jul bord vad jag förstår så är allt hemlagat på gården,och de är ju inte så vanligt att man får i dag.
  vi är givet vis inbokade i år igen:-)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.