Gourmetklubben

SVT visar den finska filmen Gourmetklubben ikväll klockan 22. Jag har inte sett filmen förut men har i varje fall ambtionen att vara vaken för att se den:

Dr Paavo Ylönen är medlem i en liten men mycket exklusiv gourmetklubb. De fem medlemmarna har en överenskommelse om att huvudrätten ska innehålla en extra speciell ingrediens. Den enda regeln är att ingrediensen inte får förgifta eller döda medlemmarna. Alla satsar pengar och gissar vilken ingrediensen är och den som gissar rätt vinner potten. Nu är det läkare Ylönens tur att bjuda till bords och eftersom han är skuldtyngd behöver han vinna potten.

update:
Naturligtvis somnade jag innan klockan blev tio, oooh this glamorous days, men både Alice och Frida rekommenderar filmen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.