Butiksmalet är bäst!

Den butiksmalda köttfärsen har hittat tillbaka till vår mataffär. Jag har skrivit om det förr och det spelar ingen roll att producenter och andra kunniga personer försöker övertyga mig om att det inte är några tillsatser i färsen som packas i skyddad miljö, den butiskmalda vinner med hästlängder. Den ny- och finmalda färsen känns bättre, helt enkelt.

Välkommen comeback!

4 kommentarer

 1. c

  Go klippet, go klippet… 🙂

 2. Katarina

  Den färs som ligger i “skyddande atmosfär” är mer grovmalen än den butiksmalda, därav skillnaden mellan dem…

 3. Patrik

  Den lokala ICA’n där jag bor säljer ICA’s egna vakuumpackade köttfärs och så säljer dom butiksmald färs från Lövsta (lokalt slakteri utanför Uppsala) ICA’s färs smakar apröv jämfört med Lövstas som är av högsta kvalitet.

  1. Helena

   Tummen upp för ett lokalt slakteri! Klart att den färsen är godare och dessutom känns det ju oändligt mycket bättre i hjärtat med lokala produkter.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.