Varma mackor

Varma mackor måste vara den allra bästa kvällsmaten när det inte finns tid eller ork till några utsvävningar. Eller för all del som lättaste bjudmaten då alla kan göra sina egna mackor med olika tillbehör. Rökt skinka, oliver, fetaost, rödlök, paprika, tomater, svampstuvning eller i princip vad som helst funkar som pålägg.

På mina mackor finns det alltid rökt skinka, senap, tomater och ost. Det är ett måste! Men jag vet att det finns en hel massa mer eller mindre konstiga kombinationer. Kalles kaviar och lök förekommer t ex bland mina vänner.

6 kommentarer

 1. Miss H

  Jag har också hört varma mackor m kaviar o banan…prova d om du vågar:)

 2. eva

  åååh, vilka underbara mackor ni kan göra, jag önskar jag va lika duktig som ni är 😀 men om man vill ha getost på, går det bra då eller måste man ha vanlig? keep up the good work chicks!

 3. Kicki

  Jo, det kan även jag intyga att kaviar och banan är jättegott.
  Bred smör på en franskskiva, stryk på ett tunt lager med kaviar och täck med tunna skivor banan. Mycket ost över och sen in i ugnen !
  Härlig kombination sött – salt !!! MUMS

 4. Ingrid

  Hur lagar man de varma mackorna med lök och kaviar? Låter onekligen intressant.

 5. Tina

  Jag har vågat !!! Jättegott, smakar salt banan. Mums

 6. Erika

  Min son(4år) vill ha kaviar och rökt kalkon på sina mackor, dock inte varma. Men jag har inte vågat smaka kombinationen…

  Däremot är knäckemacka med ett tunt lager senap och skivad banan en höjdare, det är väl samma sött och salt/starkt där….

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.