Muffinsfabriken

Maria, Anne och Sessan har ju redan bloggat om Muffinsfabriken men eftersom jag är fullkomligt lyrisk över dagens fika så måste jag skriva några rader jag också:

Dagens muffin var med vanilj, inte bara större än kaffekoppen utan GOD också. Dessutom, något som är lika viktigt – kaffet serveras rykande nybryggt i en liten bodumbryggare. Se och lär alla fikägare!

3 kommentarer

 1. Anne

  Mm, visst är det härligt? Det är nästan så vi kanske skulle ha en liten matblogg-fika där någon gång 🙂

 2. Elin

  JAAAAA!

  Då får jag en anledning av prova “saffran och mandelmassa” eller “lyxchoklad” eller “fudge” eller…åååh!

 3. Anne

  Haha, just saffran och mandelmassa åt jag i förra veckan. Den var SÅÅÅ god. Min nästa blir choklad och hasselnöt tror jag, det låter också kanon. En fika-idé är väl att köpa ett helt gäng och låta dem skära upp dem i lagom bitar så man får testa riktigt MÅNGA. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.