Coca-cola light lime

En ny cola light har sett dagens ljus och det låter bra, lime är ju alltid gott! Men inte – den doftar och smakar definitivt inte lime utan enbart syntetiskt. Faktum är att den är allt annat än god. Sambon beskrev den med orden “den smakar grogg, redan innan man hällt i någon sprit”. Så tyvärr, Coca-cola light lime går inte hem i det här hushållet.

7 kommentarer

 1. sodan

  JAAAAA! har cola light lime äntligen kommit hit!!! jag har saknat den intensivt sen jag kom hem från australien i vintras. HEJA!!!

 2. Maria

  Kul att det är ngn som gillar den! 😉

 3. Polly

  Det finns ju i lemonsmak också, eller är det pepsi?? Hursomhelst, håller med din sambo helt och hållet. Får dåliga minnen av sånt… 😉

 4. Frida

  Ska man nödvändigtvis dricka cocacola (och det måste man ju ibland, när man äter hamburgare t.ex.) så ska man dricka den vanliga. Jag har inte smakat limevarianten, men light, citron och vanilj smakar ju läskigt.

 5. Helena

  Alla smaksatta coca color och lightvarianten går bort. Det ska vara riktig coca-cola. /cola-fanatikern

 6. Charlotte

  Varför finns inte Coca Cola Zero Vanilla (Diet Coke vanilla) i Sverige? Den är supergod!!! Däremot vill jag varna för Coke black cherry – bläääääää så sött!!!!!!!!!! För att inte tala om den vidriga Dr Pepper med cherry / chocolate!!!! Uuuuurghhh!

 7. Elin

  Charlotte, kolla med gänget på Fulcola.se, de kanske vet mer; http://www.fulcola.se/

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.