Roquefortsallad på Mälarpaviljongen

Den här sommaren har det varit alldeles löjligt svårt att få plats på uteserveringarna om kvällarna. Det har varit mer än fullt, folk har trängts om platserna och i förra veckan var jag på väg att sätta mig i knät på Chirster Lindarw för att få mig en matbit på Mälarpaviljongen (trist nog har de en ouppdaterad hemsida). Jag lät bli. Just Mälarpaviljongen har blivit mitt och sambons paradis på kvällarna. Fånigt nära vårt bo, alldeles vid vattenkanten och med helt ok mat. Jag har inte ätit igenom hela menyn, men kan rekommendera deras mackor, rabarbercheesecaken, cheeseburgaren och salladerna. Förutom maten finns det en bar och det går finfint att bara dricka en öl, ett glas vin eller några drinkar och smaska på nötter.

I torsdags kväll var det dock inga problem att få bord när Maria och jag åt var sin sallad. Min roquefortsallad var riktigt god och alldeles lagom för en inte så värst hungrig Helenamage. Maria åt en ceasarsallad med kyckling och hon såg också nöjd ut på andra sidan bordet.


Roquefortsallad med valnötter, endive och honungsdressing

En kommentar

  1. Tre tjejer i köket » Arkiv » Söndagspromenad vid Norrmälarstrand

    […] Och jo då, vi har skrivit om dem flera gånger förut, och kommer med all sannolikhet att göra det igen […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.