Dan före dan före dan

På onsdag kommer min nya spis. Jag tror jag håller på att längta ihjäl mig! Det blir en Gorenje och liksom nuvarande spis blir det med gasplattor. Däremot blir det en efterlängtad elektrisk ugn med grill. För mig är det en underbar kombination som verkligen gillar att laga mat på gasspis – men som har gråtit över många misslyckade saker som lagats i  gasugnen. Hursomhelst, på onsdag kommer spisen och jag tror jag måste fråga chefen om jag kan vara hemma på torsdag för VAS. Vård-Av-Spis. Det borde väl gå?

2 kommentarer

  1. Helena

    Oh… nu blev jag avundsjuk. Gasspis och elugn är ju den ultimata kombinationen. Just spisen är den enda kvarlevan som finns kvar från vårt gamla kök och jag längtar verkligen till spisbytet som nog kommer äga rum framåt hösten. Fram till dess fortsätter jag att köra med ursäkten: “nä, jag kan inte baka för vi har gasugn”! =)

  2. Tre tjejer i köket » Arkiv » Confessions from a kitchen floor

    […] Det har gått sex månader sedan vi köpte den nya spisen. Sedan dess så har det även kommit till ett nytt kylskåp och den fula plastmattan i köket har åkt ut till förmån för ett fint slipat trägolv. Egentligen så var ambitionsnivån för köket ännu högre, det skissades på ett helt nytt kök nämligen, men tid och energi har inte riktigt funnits för att göra en total makeover med nya skåp, ny väggfärg, kolfilterfläkt och roligare kakel. Därför är det fortfarande tråkiga vita köksskåp med fula handtag och ett stort otympligt serveringsskåp i det trånga lilla köket. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.