En kokbokstoks bekännelser

“jo men det var så här att den här boken verkar JÄTTEBRA, för den handlar om kryddor och den är rätt kul faktiskt å den franska kokboken var nödvändig för jag har INGEN kokbok som handlar om fransk mat å ALLA ANDRA har faktiskt Nya Annas mat och det ska vara så mycket bra vardagsrecept i den och det behöver man å ja, Bon Llocboken, alltså den, den, jag tänkte att, den verkar bra, faktiskt, det är ju fina bilder också..”

*försvarstal för att bemöta MINEN jag fick när jag kommer med 4 nyligen inköpta kokböcker till sängen för lite förströelse”

Några timmar senare har vi diskuterat alla tänkbara alternativ till dagens söndagsmiddag; allt från oxfilé med färsk dragon och senap (å vin å vispgrädde, ja den är på måstegöralistan, hög prioritet), till kavringstårtor, via julmat (på fullt allvar faktiskt, efter en diskussion som handlade om att senapssill, Janssons frestelse och köttbullar är bland det bästa som finns) och indisk takeaway.

Sedan gav vi upp. Det blev hämtpizza.

En kommentar

  1. Günther Fliesenburgh

    Ibland funkar det att käka hämskpizza..humm..hämtpizza samtidigt som man blundar och tänker på det man vill äta egentligen!?! 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.