60 minuter London

I förra veckan blev det ett par dagar jobbkurs i London. Nu i efterhand visade det sig att jag såg mest Heathrow och en liten sömnig förort, men i onsdags så blev det en dryg timmes shopping inne i London innan affärerna stängde. Så vad hinner en matnörd på 60 minuter?!Man hinner springa till Millies Cookies och äta smarriga kakor

och man hinner shoppa lite tidningar

och köpa gott thé på Crabtree&Evelyn

Tänk bara vad man skulle kunna hinna med på en hel helg!

3 kommentarer

 1. Moa

  Hej tjejer!
  Alskar er hemsida, hur kool som helst. Jag alskar att laga mat, ata ute, lasa matmagasin och diskutera mat med mina vanner.
  Tankte bara tipsa er och alla besokare: Besok Fresh & Wild nasta gang ni ar i London. Det ar en slags matbutik med josbar och restaurang. Vi erbjuder allt inom bra kvalitetsmat och tillbehor. Butiken jag jobbar i ar belagen pa 69-75 Brewer Street i Soho.
  Valkomna!
  /Moa

 2. Elin

  Fresh&Wild låter som ett måste nästa gång jag hamnar i London. Finns de på flera ställen?

  Vi planerar en vecka i North Yorkshire över påsk men dessvärre så flyger vi till Manchester, Glasgow eller Edinburgh beroende på valet av flygbiljetter. Tack för tipset 🙂

 3. På väg till London » Tre tjejer i köket

  […] räkningen på hur många gånger jag har varit i England så har jag inte varit i London mer än knappt en timme. Med andra ord så har jag ingen koll alls på […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.