Mat&Njutning

Mat&Njutning är en bokklubb med temat kokböcker. Just nu kan man köpa 2 st kokböcker för 39:-/st. Det enda man förbinder sig som ny medlem är att köpa en bok till under året. Jag brukar aldrig falla för bokklubbserbjudanden men när jag nu dessutom kunde få en brulébrännare som premie så var det svårt att låta bli. Nu väntar jag på böckerna Bon Lloc och Det franska köket!

2 kommentarer

  1. Jesper

    Ja, “Det franska köket” har jag stått och hållit i flera gånger, den verkar fin. Fina bilder och Joanne Harris böcker innehåller ju alltid en massa referenser till mat, så den är nog riktigt spännande.

  2. Tre tjejer i köket » Arkiv » Kaffespaning i matbloggarna

    […] Anne gör Cafe Brule, vilket påminner mig om att jag har en oumbärlig brulebrännare någonstans, som jag,ehum, aldrig har använt. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.