Matkaravan

Matkaravan bjuder på sightseeing för matnördar både i Malmö och Stockholm. Idén är rätt kul och ett ganska kul present att ge bort. Biljetter bokas på Ticnet som även bjuder på denna info:

Smaka på hela världen under Mat-karavans hisnande äventyr för alla sinnen! Vandra i Stockholms etniska matcentrum kring Hötorget och utöka din smakrepertoar i affärerna där. Tips om bästa köp, tillagning och historier om alla sorters matvaror blandas med doft- och smakupplevelser mitt under pågående kommers. Mat-karavanerna har inslag från Europa till sydostasien. Onsdagsturen har flera ostasiatiska inslag, tisdagsturen flera europeiska och nordafrikanska. Samling tisdagar vid Hötorgshallen och onsdagar på Olof Palmes gata 12. Välj ytterplagg efter väderlek. Turen tar cirka två timmar. Håll utkik efter specialkaravaner för modiga och vegetariankaravaner.

Extrabonus på Matkaravans hemsida är Loggboken som är en imponerande matbloggning med bland annat komagesoppa! Hu!

En kommentar

  1. Helena

    Låter kul! Och så stöter man ju säkert på andra matnördar. Jaa, det återstår bara att hitta någon som orkar bära 55 kg i två timmar! =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.