Microtips

Jag använder nästan uteslutande micron till att värma mat i, men numera får den även stå till tjänst som baconstekare. Det är ju lätt som en plätt att lägga baconskivorna på hushållspapper, täcka dem med ytterligare en bit papper för att undvika värsta fettstänket och sedan micra på högsta värme i ett par minuter. Jag brukar få möblera om baconskivorna och sedan köra på i ytterligare några minuter, men det beror nog på att min micro börjar bli trött och hängig.

Baconoset är ett minne blott! =)

3 kommentarer

  1. Maria

    Vi fläktlösa tackar för ett utmärkt tips! 🙂

  2. Rekommenderat av hungriga barn: pastagratäng med torsk och bacon » Tre tjejer i köket

    […] om du är osäker. Rör ner dill i såsen. 2. Tina fisken. 3. Stek bacon på enklast möjliga vis: mellan två lager hushållsapapper i mikron i 2 minuter. Dela i mindre bitar. 4. Tärna fisken i ca 2×2 cm stora kuber. Salta och peppra […]

  3. Snabba baconröran till pasta » Tre tjejer i köket

    […] brukar jag köra i micron eftersom vi inte har någon fläkt och det luktar så mycket annars. I vår micro brukar det räcka […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.