| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 27/01 2018 kl. 10:05 Kommentera

Kochi: middag på Dal Roti

Whoop! Det här är mitt bästa tips från våra dagar i Kochi – Dal roti på hörnet av Lilly Street. Vi åt en sen middag här med all vår packning innan vi tog en taxi till nattåget norrut. Vilket fint avslut! Vet inte om man kan boka bord här men vi väntade kanske tjugo minuter på vårt. Ingen alkohol serveras här men MATEN är fabolous! Jag och maken åt thalis. Minnesvärt!

Vår yngsta fick någon slags ”barnspecial”. Det fanns inte på menyn men vår rara servitör föreslog detta upplägg som hon uppskattade. Det enda vi egentligen ångrar var att vi inte hann gå hit fler gånger!  Gå gärna hit om du är i Kochi!

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.