| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 09/01 2017 kl. 15:41 Kommentera

HCMC: middag på Mountain Retreat

Det här med att sitta på en takterass och äta middag är ju lite av en grej i Ho Chi Minh liksom det här med att gå till restauranger som är nästintill OMÖJLIGA att hitta till på egen hand. Vi har ju ätit tex på taket hos Secret Garden och jag skulle inte hitta utan hjälp till Cuc Gach Quan.

En av våra sista kvällar så kämpar vi oss upp de fem våningarna och äter middag på Mountain Retreat. Bra mat! Personligen tycker jag dock att tex Secret Garden är snäppet bättre. Det här stället är däremot lite mindre och mer intimt. Vi satt ute på balkongen och utsikten över trafiken är härlig om man inte har lätt att få svindel. Smidigt centralt läge i District 1 vid 36 Le Loi street.

Resans sista morning glory!

In i en gränd finns en liten skylt och sen får du leta dig vidare…

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.