| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 29/06 2014 kl. 12:00 5 kommentarer

Hamburgare med bacon, svamp och blåmögelost

Här hemma äter vi ofta våra hamburgare med stekt ägg och skivade rödbetor. Det är ett säkert kort som har uppprepats flera gånger än vad jag kan räkna. Så därför var det lite att gå on the wild side när  hamburgarna serverades på annat vis häromdagen. Tur nog gick det här också hem hos alla i familjen!

Allt mer sällan är det klyftpotatis till burgarna hemma hos oss. Cole slaw räcker som tillbehör alternativt grönsakssticks med dipp om det finns matiga hamburgare på tallriken.

HAMBURGARE MED BACON SVAMP OCH BLÅMÖGELOST

  • stek/grilla hamburgare gjorda på nötfärs tillsammans med  bacon och champinjoner
  • när allt är färdigstekt så gratineras hamburgarna i ugnen med blåmögelost innan servering.

Mer hamburgare i bloggarkivet

blahamburgare blahamburgare1

Liknande inlägg:

5 svar till “Hamburgare med bacon, svamp och blåmögelost”

  1. Moma skriver:

    Du dina lilla vagabond, du slutar visst aldrig fara runt, ni ser ut att ha det fantastiskt!

    Vad gott med rödbetor och ägg på burgare, det vart nytänk för mig!

  2. That would DEFINITELY go down in our house too!! My mouth is watering just reading your post 🙂

  3. Karin skriver:

    Är Maria och Helena borta från bloggen. Verkar mest vara du som bloggar numera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.