| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 19/10 2012 kl. 22:08 17 kommentarer

Grattis på 8-årsdagen!

Idag fyller du 8 år. Otroligt vad tiden har gått fort. Jag minns kvällen du föddes. I en lägenhet på Kungsholmen satt Elin, Maria och jag och pratade recept och matlagning efter att ha ätit en god middag och druckit lite vin. Visst borde vi väl starta en blogg tillsammans? Det vore ju kul att samla våra recept på ett och samma ställe, ta del av varandras experiment och möjligen skratta lite åt de misstag de andra två gör (kanske var det bara jag som tänkte just det?). Elin och Maria hade läst några utländska matbloggar som de berättade om och efter att vi hade pratat ytterligare en stund bestämde vi oss för att prova. Det var så du kom till världen. Snabbt och smärtfritt. 😉

Kanske känner du dig lite bortglömd nuförtiden. Lite gammal och luggsliten. Som om du går på sparlåga. Så är det inte. Det är vi som är gamla och trötta. I perioder lite slut på nya idéer. För den sakens skull tycker vi inte mindre om dig. Vi tittar in med jämna mellanrum och klappar på dig, letar efter gamla godingar, testar något nytt och tänker att vi snart ska berätta om det, är tacksamma för ditt stora arkiv (vilken skatt du sitter på!) och blir både glada och stolta när andra säger att de tycker om dig. Dessutom är du fortfarande välbesökt. Av matintresserade, receptletande, hungriga och nyfikna människor med stora mathjärtan. Underskatta dem aldrig, för utan dem och deras glada tillrop hade vi förmodligen råkat ut för skrivkramp och idétorka ännu oftare. Rätt som det är tänds den där gnistan igen och då gäller det att hålla i hatten!

Skål och grattis för åtta fantastiska år!

Och till er läsare; tusen, tusen tack för era glada tillrop i kommentarsfältet. Och för att ni hänger här.  Vi tycker mycket om er!

Liknande inlägg:

17 svar till “Grattis på 8-årsdagen!”

 1. Pia skriver:

  Puss på dig, och varmaste hälsningar till dinar tre skapare!
  /pipopp

 2. Maria skriver:

  Ja grattis bloggen! Jag hoppas hitta tillbaka till dig snart igen. Det är inte du, det är jag. 😳

 3. Hon som gick skriver:

  Grattis på 8-årsdagen. Jag har hittat och hittar mycket inspiration här.

 4. xtian skriver:

  Hela Redaktionen sänder sina varmaste gratulationer. Firar med laxpaj…

 5. Annika skriver:

  Stort grattis till en fantastiskt prestation – att hålla bloggen levande i så många år! Ni är förebilder och en stor inspirationskälla. Må bloggen leva i många år till 🙂 !

 6. daon skriver:

  Grattis, hoppas på många år till!

 7. Maria skriver:

  Hjärtligt grattis på 8-årsdagen!

  Så klart hänger vi här, det finns så många guldkorn och en och annan nyhet mellan varven. Tröttheten känner vi nog alla mellan varven.

  Håller med Annika, givetvis hoppas vi att bloggen lever vidare i många år till! 😀

 8. Carin skriver:

  Grattiskramar till er. Hoppas ni hänger kvar i minst åtta år till. En av de platser på nätet som jag regelbundet håller koll på!

 9. Helena skriver:

  Tack för alla grattishälsningar! 🙂

 10. Kim skriver:

  Grattis och hurra hurra hurra hurra!

 11. Erika skriver:

  Grattis grattis!! Klart det ska firas! 😀

 12. Veronica skriver:

  Grattis Grattis Grattis 🙂

  Ni förtjänar allt firande, tack för all inspiration ni ger mig som läsare. Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb och att ni gjort det i hela 8 år är bara ännu mer otroligt!

  Hatten av för de bästa tre tjejerna i köket 🙂

 13. Elin skriver:

  Tack för alla fantastiskt fina kommentarer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.