| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 17/04 2012 kl. 22:08 21 kommentarer

Får jag bjuda dig på lunch?

Nästa vecka stundar HP-veckan på facebook i samarbete med sju olika matbloggar. Det är ett kul event tycker jag där matbloggare har bjudits in för att skapa recept med HP-sås och som sen kommer att dyka upp i en receptfolder under våren. HP-sås är ju en oumbärlig basvara i vårt kök så jag tyckte att det var roligt att klura ett recept. Jag fick en receptidé som skulle kunna spegla mitt anglofila matintresse samtidigt som det är typiskt ”ragazze”. Mer får jag inte berätta just nu men jag tänker att ni kommer att reagera med ”jamen så klart” när ni ser receptet nästa vecka!

Om du vill så har du chansen att vinna ingredienserna till mitt receptbidrag! Törs du? Utan veta vilken mat som kommer hem till dig? Lämna en kommentar nedan om du vill vinna en matkasse med ingredienser till ett recept som passar att servera hemma hos dig till helgen, lämpligtvis som lunch. Jag slumpar en vinnare på torsdag kväll (tävlingen avslutas klockan 19.00). Vinner du så kommer matkassen budad till dig på fredag och mer än så tänker jag inte berätta just nu. Jo en sak till förresten, går du in på facebooksidan för HP-sås  så kan du beställa hem ett smakprov på HP-sås. Om du mot all förmodan aldrig har provat!

Liknande inlägg:

21 svar till “Får jag bjuda dig på lunch?”

 1. Leontine skriver:

  Vilken grej! Håller tummarna för vinst!

 2. Johanna Berg skriver:

  Åh! Jag vill vara med!!!

 3. Det är klart jag vill vinna din mat! Är det kött så får jag bjuda någon lycklig köttätare 😉

 4. Kerstin Jonsson skriver:

  😛 hej .. så spännande! jag skulle älska att få hem en spännande matkasse!!
  //Kerstin

 5. Anna skriver:

  Det låter ju hur roligt och spännande som helst, jag vill vara med!

 6. Hon som gick skriver:

  Vad skoj – givet att jag vill vinna. Behöver verkligen inspiration att komma ifrån Carbonara-träsket 🙂

  • Elin skriver:

   Tjohoo! ”Hon som gick”! Jag skrev alla namn på olika lappar, vände dem upp och ner, blandade och drog ett namn, det blev du! Maila adressuppgifter för kasseleverans i morgon! Mobilnummer är säkert bra att ha också! Maila på elin@ragazze.se pronto!

 7. Förortsgrannen skriver:

  Åh, jag trodde bjuda på lunch som i bjuda på lunch… Jag kommer gärna över och är smakpanel! 😛

 8. Erika skriver:

  Åh, vad roligt det vore att få laga något som du hittat på! Det vill jag gärna! Sedan är det alltid kul att presentera ny mat för barnen. Det går i vågor, det där med att testa nytt. Vår älsta (tjej 8 år) gillar att testa allt möjligt nu. Superkul! Lillebror på 6 år han smakar, men mest för att syrran gör det, sedan har vi en liten 3-åring och han äter allt!

  Men de gillar och har alltid gillat smakrik mat, oliver, salami, mozzarella, feta och annat som man inte tror att barns smaklökar är sofistikerade nog för. Men se det är helt fel tycker jag!!!

  Så jag vet att de åtminstone provar, om jag vinner…. 😆

 9. Lena skriver:

  Vilken kul grej, jag antar gärna utmaningen 🙂

  Hållet tummarna…

 10. Annika K skriver:

  Hoppas förstås på vinst!

 11. Malin Hu skriver:

  Såklart vill jag vara med i utlottningen. Spännande!

 12. Lena skriver:

  Jag vill också vara med! 😛

 13. Gunnel skriver:

  Älskar Hp-sås! Skulle hemskt gärna testa ditt recept!

 14. Jonas skriver:

  Hej!

  Självklart vill jag vara med. Tänk att få en hemlig påse hemskickad (hoppas).

  /J

 15. Linda skriver:

  Ja, tack gärna 🙂

 16. Jenny skriver:

  Klart jag vill vara med… Speciellt som jag tillhör en av de där som aldrig förstått grejen med HP sås

 17. KarinW skriver:

  Spännande, undra vad du hittat på för recept! Jag använder aldrig HP sås men har en flaska i kylen som måste vara huuur gammal som helst.

 18. […] Nu ska jag berätta vad som fanns i min matkasse! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.