| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 20/07 2011 kl. 8:30 2 kommentarer

Ugnspannkaka med bacon, paprika, cocktailtomater och fetaost

Ugnspannkaka är en typisk middagsrätt som inte fanns på vår middagsmeny innan vi blev småbarnsfamilj. Vilken tacksam life-saver den är ibland när tiden är knapp. Ofta gör vi den här varianten med bacon och äpple då den toppas med lite timjan på tallriken. Här kommer en annan matig variant!

UGNSPANNKAKA MED BACON, PAPRIKA, COCKTAILTOMATER OCH FETAOST

  • Förbered äggstanning enligt receptet du har i länken ovan.
  • Stek bacon tillsammans med strimlad paprika och lite skivad gul lök på plåten i ugnen.
  • Häll över äggstannningen tillsammans med små söta pärltomater.
  • Efter halvtid i ugnen smulas ett halvt paket fetaost över. Pynta med lite färs basilika. Klart!

Liknande inlägg:

2 svar till “Ugnspannkaka med bacon, paprika, cocktailtomater och fetaost”

  1. Emma Karlsson skriver:

    Vi brukar lägga i paprika, majs och spenat. Majsen smakar gott för den blir lite knaprig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.