| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 10/06 2011 kl. 11:05 8 kommentarer

Mascarpone med kardemumma och honung

Mascarpone räddar en och annan akut dessert här hemma.Du vet när man egentligen inte har någon plan för dessert utan bara desperat letar efter ”vad-som-helst” i kylskåpet.

Ibland har vi blandat en burk mascarpone med vit choklad och Helena smaksätter sin med vanilj.  I den här varianten så får den sällskap av kardemumma och honung. Blanda alla ingredienser och servera med fruktsallad!

MASCARPONE MED KARDEMUMMA OCH HONUNG

  • 250 ml mascarpone
  • 2 tsk kardemumma, gärna nymortlad
  • 2 nypor vaniljpulver
  • 4-5 tsk honung (smaka av hur söt du vill ha den)
  • en nypa farinsocker


Liknande inlägg:

Tipsa / Skriv ut / Bokmärk:

8 svar till “Mascarpone med kardemumma och honung”

  1. […] är ett fantastiskt sätt att få ihop en efterrätt på nolltid. Tre tjejer i köket bjuder på en god variant med kardemumma och […]

  2. Silver skriver:

    Som sagt – har man mascarpone har man dessert – vaniljvarianten med lite floursocker har använts många gånger

  3. Sannas Goda skriver:

    De ser riktigt smarrigt ut!

  4. Stephanie skriver:

    Vilken otroligt inspirerande blogg ni har. Verkligen jättekul att kolla runt bland inläggen. Jag har också precis startat en matblogg, kolla gärna in den om ni känner för det.
    //Stephanie

  5. Vilket fenomenalt bra tips detta med mascarpone i olika smaksättningar. Så himla gott och enkelt och fräscht. Ljuvligt!

    • Elin skriver:

      jag har ganska lätt att fastna i smakkombon med kardemumma och honung men jag tycker den funkar till ganska mkt efterätter :)

Kommentera