Jordgubbar + citron

Nu börjar jordgubbarna bli lite småtrista, men senast igår hade jag tur att hitta en ask med riktigt goda bär. Om du inte vill äta dem som de är, är det en enkel match att skiva ungefär 1 liter jordgubbar och blanda dem med 1 dl hallon, 2 tsk balsamcreme med citronsmak , 1/2 tsk honung och lite citronmeliss. Låt stå en stund och servera tillsammans med mascarpone smaksatt med vaniljstång eller helt vanlig vaniljglass.  Det är god semesterdessert, det!

En kommentar

  1. Mascarpone med kardemumma och honung » Tre tjejer i köket

    […] har vi blandat en burk mascarpone med vit choklad och Helena smaksätter sin med vanilj.  I den här varianten så får den sällskap av kardemumma och honung. Blanda alla ingredienser […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.