| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 28/07 2010 kl. 16:40 1 kommentar

Vykort från skärgården

Jag ♥ Stockholms skärgård

Hej bloggen!
Nu semestrar vi i skärgården och även om vädret är lite upp och ner så har vi det bra. Igårkväll tog vi båten och åt middag på Rögrund, precis som vi brukar varje sommarsemester. Jag skulle nästan kunna skriva att jag åt samma mat som jag brukar också, varmrökt lax och sen en chokladkaka på det. Kanske lite fantasilöst, men det är ju så gott!

Middag på Rögrund

Vi målar lite på huset, jag har sprungit en hel del och idag bakar jag ett improviserat bröd på det jag hittade i skafferiet. Blir det bra kanske jag berättar om det en annan dag.

Hoppas du har det bra där hemma!
Kram,
Maria

Liknande inlägg:

Ett svar till “Vykort från skärgården”

  1. […] « Vykort från skärgården […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.