| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 17/09 2009 kl. 20:45 12 kommentarer

Risotto med kantareller

Nyligen uppdaterade jag min risotto och gav den en svensk touch med lite gula kantareller. Karl Johan är visserligen ganska svårslagna i det här sammanhanget, men kantarellerna överraskade mig och gav en härlig smak på risotton. Definitivt värt att testa!

Jag serverade risotton tillsammans med helstekt fläskfilè  och utgick från det här receptet, men lade till rikligt med färsk basilika och persilja.

Liknande inlägg:

12 svar till “Risotto med kantareller”

 1. Hej på Er.
  Kantareller är så goda, kan tänka mig att de ger mycket smak åt risotton. Fläskfilén ser också fin ut.
  Ha det bra./ Birgitta

 2. Maria skriver:

  Jag har haft cravings efter risotto de senaste dagarna, måste nog göra en i helgen!

 3. pipopp skriver:

  Det är tydligen många som längtat efter risotto de senaste dagarna. Tror att minst fyra bloggar postat på ett par timmar bara. 😯
  Helena har snyggaste bilden.
  Gott är det! 😉

 4. Anna skriver:

  Väldigt gott, vi gjorde också svamprisotto i veckan, med blandad svamp från senaste skogsutflykten (gula kantareller, trattkantareller och taggsvamp, dvs. de svampar jag törs plocka).
  Det blev supersmarrigt! Möjligtvis hade vi lite för sött vitt vin i-fick ta av den sort vi hade hemma. Inbillade mig att det gjorde en skillnad på smaken. Här hemma blev det ingen fläskfilé till utan slängde in några kycklingklubbor i ugnen. Kycklingklubbor har blivit en favorit här – bara krydda lite och in i ugnen…
  tack för er trevliga blogg!

 5. Maria skriver:

  Det blev risotto ikväll, så himla gott och höstigt!

 6. dennisMat skriver:

  Det der läskigt gott ut. Kantareller är grymt. Vardagslyx.

 7. lina skriver:

  Jag som är sååå svag för just risotto med kantareller. Detta skulle sitta fint ikväll!

 8. Antionetta skriver:

  Oj vad gott det såg ut…. Kommer surfa in på er blogg ofta nu.. Vilka tips!!!

 9. Helena Ljunggren skriver:

  Kantareller, jag tror inte att jag någonsin kommer att tröttna 🙂 Det ser mycket gott ut!

 10. Filibabba skriver:

  ååh vad gott! 😀

 11. Fröken Dill skriver:

  Kul hur vissa matidéer sprider sig på nätet. Vilken härlig källa till inspiration. Efter att ha läst om den goda risotton kunde jag inte motstå att gå hem och laga svamprisotto, i mitt fall var svampen en blandning av rödgul trumpetsvamp och trattkantareller, helgens skörd!
  Hälsningar från fröken Dill

 12. Christoffer skriver:

  Vilken fin blogg, kolla gärna in min 🙂

  MVH

  Christoffer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.