| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 07/06 2009 kl. 20:04 3 kommentarer

Salladstopping från ICA

Här är en skåpvärmare som jag har haft god nytta av på sistone för att uppgradera enkel vardagsmat;

På ICA finns den här påsen kallad salladstopping med pumpafrön, solrosfrön och pinjenötter. Ingen avancerad blandning kanske men den har hängt med lite överallt sista veckan; ovanpå baguetter, i en riktigt lyckad smulpaj med hallon och rabarber eller som ovan – i den busenkla salladen med söta cocktailtomater, ruccola, fetaost, balsamvinäger och olivolja. Riktigt gott!

Liknande inlägg:

3 svar till “Salladstopping från ICA”

  1. […] till 6 portioner: 300 gram pasta 2 stora avokados 1-2 lådor körsbärstomater 2 mellanstora paprikor, röd och gul 2 salladslökar 4 msk olivolja 4 msk vinäger (gärna någon vit-, jag använde balsamvinäger i brist på annat) ett par nävar blandad grönsallad en burk ricotta smaka av med flingsalt och nymalen svart peppar pynta gärna med ICAs salladstopping […]

  2. […] ägg att pensla med jag använde även ICA:s salladstopping att garnera […]

  3. […] Strössla en nöt-och-frö-blandning av pumpafrön, solrosfrön och pinjenötter […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.