| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 27/10 2008 kl. 12:33 4 kommentarer

Vinnare, Gourmet Sweden

För att vinna den fina presentlådan från Gourmet Sweden ville vi veta vad ni skulle bjuda utländska gäster på som var typiskt svenskt. Jag kan lova att snålvattnet rann när vi läste igenom alla kommentarerna!

Tills sist enades vi om en vinnare som förutom att bjuda på något typiskt svenskt även sätter fingret på en annan viktig aspekt av en middagsbjudning, nämligen att det enkla också kan vara det bästa eftersom man har mer energi över för sina gäster. Så grattis säger vi till Översättarhelena som bjuder på:

Potatismos och strömmingsflundror. Man ska alltid skruva ner ambitionerna ett par snäpp när man har gäster, så blir man en mycket gladare och trevligare värdinna och festen blir roligare för både gästerna och en själv!

Liknande inlägg:

4 svar till “Vinnare, Gourmet Sweden”

  1. Åh, vad kul! Tack!

  2. Linruz skriver:

    Låter som en bra motivering. Vem har inte snurrat runt i ett kaos i köket när man har gäster…och sedan insett att man inte hunnit umgås.

  3. Anna-Karin skriver:

    Grattis Översättarhelena!

    Hade jag hunnit vara med hade jag föreslagit Janssons Frestelse. Jag har hittills inte träffat någon utländsk person som inte älskar denna blanding av salt och krämig potatis.

  4. Låter som en utomordentlig motivering!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.