| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 13/06 2008 kl. 21:48 7 kommentarer

Grattis Helena!

Vi har just varit över till Helena och firat hennes födelsedag med bubbel och delikatesser. Allt var fantastiskt gott – eller som sambon kommenterade i bilen på väg hem: ”det hade inte kunnat bli bättre i Italien!” Värdinnan bjöd även på en god efterätt som jag ser fram emot att läsa om i ett kommande inlägg. Åter igen, stort grattis på födelsedagen!

Liknande inlägg:

7 svar till “Grattis Helena!”

 1. Maria skriver:

  Komplett med ballong och allt, precis som det ska vara på födelsedagen! :mrgreen: Jag säger också grattis en gång till!

 2. Charlotte skriver:

  GRATTIS!!!!! Har alltid önskat mig en födelsedag mitt i sommaren! Decemberbarn som man är är det svårt med bufféer under syrénerna…

 3. Charlotte skriver:

  …en sak till; är det kallt i Sverige??? Ser inte så varmt ut på bilden.. ?

 4. Elin skriver:

  Charlotte, jag kan bara hålla med! Jag fyller år i tråkiga oktober och nu har jag två barn födda i januari och mars. Det blir aldrig några roliga sommarkalas här borta (sambon fyller dessutom i november…). fast det var ganska svalt igår faktiskt..:roll:

 5. Max skriver:

  Grattis! 😀

 6. Helena skriver:

  Tack för grattisarna! 🙂

  Att fylla år på sommaren är lyxigt! Det är oftast så pass bra väder att jag kan ha kalas utomhus (det var dock i kyligaste laget i fredags, men med tjocka kläder och ett par filtar klarade vi oss fint) och det är framförallt roligt att bjuda på somrig mat som t ex färskpotatis, rabarber och jordgubbar.

  Ballonger hör definitivt till födelsedagar – jag är glad att Elins Sockergryn och ytterligare en liten tjej i ”ballongålder” kom på besök så att jag fick anledning att blåsa upp några ballonger. 😉

 7. […] årets födelsedagskalas satsade jag på riktigt bra italienska råvaror och gjorde enkla plockrätter av den goda […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.