| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 17/05 2008 kl. 20:29 4 kommentarer

Anna Broströms muggar

Muggarna från Anna Broström har funnits på önskelistan sedan jag såg dem på en hylla hos Matkultur. Enkel form och roligt mönster, ja jag gillar dem verkligen! Hos webshoppen signerat.se finns de att beställa och nu har jag min första mugg i samlingen. Förhoppningsvis så blir det flera här hemma i köksskåpet, helst med olika färg och mönster:

Liknande inlägg:

4 svar till “Anna Broströms muggar”

 1. Lallis skriver:

  Åh, de har jag inte sett innan, men jag gillar de också . På dirren:)
  Kram Lallis

 2. Leila skriver:

  Åå. Dom var ju jättefina!

 3. SqZ skriver:

  Deras tussilagomugg är bedårande 😀

 4. Elin skriver:

  Kan bara halla med. Det kan mycket val bli nummer tva i samlingen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.