| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 14/12 2007 kl. 11:49 1 kommentar

Matminnen från Bandol

Det blev en hel del musslor i Frankrike och de allra bästa var de allra enklaste. Köp ett nät och koka dem med vitlök och chili!  Jag erkänner glatt att kombon med pommes frites på fredagkvällen är oemotståndlig fastfood!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Matminnen från Bandol”

  1. David Lilja skriver:

    :mrgreen: Gud vad kul med matminnen! jag minns min pappa som ständigt pratade om ”lådveckor” när han var liten! skulle tydligen varit stort ett tag. Men varför äta låda en hel vecka!? Har försökt leta information, stod lite på wikipedia om fenomenet men jag vill jättegärna veta mer!

    mvh David Lilja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *