| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 06/05 2007 kl. 15:44 1 kommentar

Grönt tips: Portulak

Portulak är en ny bekantskap för mig men växer riktigt bra här hemma på altanen. Som sallad är den lite syrlig ungefär som harsyra och de röda stammarna har vackra blad som är snygga på tallriken. Än så länge så har den åkt i wok och ersatt vattenkrassen i olika sammanhang, en riktig goding om man är trött på den vanliga grönsalladen!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Grönt tips: Portulak”

  1. Oskar skriver:

    Mycket gott! Bra idé, ska genast beställa frön.

  2. […] bulgursallad med cannelonibönor, grillad paprika, fetaost, rödlök, nötter och finklippt portulak – vilket får ses som en kraftansträngning när det är trettio grader i […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *