| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 07/03 2007 kl. 8:53 1 kommentar

Eriks pannkaksfrukost

I söndags blev jag bjuden på en helt fantastisk frukost. Erik som har påbrå från Kanada är riktigt vass på att göra amerikanska pannkakor och dessa serverades med stekt ägg och bacon och lönnsirap ovanpå. Bacon och lönnsirap var en ny kombo för mig men detta var en riktigt ljuvlig frukost. Jag kanske ska tillägga att jag bara orkade med en pannkaka.

alltså, lägg ett stekt ägg på pannkakan och toppa med lönnsirap och bacon :)
Om jag någon gång har ett B&B i the Yorkshire Dales så ska jag absolut ha detta på menyn! 😉

Liknande inlägg:

Ett svar till “Eriks pannkaksfrukost”

  1. Stellan skriver:

    I’ll be there! Yorkshire Dales är klart underskattat. Och amerikanska pannkakor också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.