| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 28/02 2007 kl. 17:54 5 kommentarer

Jamies flingsalt

Jag har väl inte varit så jättenöjd med det här flingsaltet. Smaksättningen med fänkål, citron och vanilj har inte hittat rätt här hemma i köket. Men idag så blev det faktiskt ganska bra – jag bakade foccacia och hade flingsaltet ovanpå. Gott! Även om det kanske inte motiverar ett ett enkom inköp av flingsaltet, men inget får ju förgås här hemma….

Liknande inlägg:

5 svar till “Jamies flingsalt”

 1. Tobias skriver:

  Jag bakade också focaccia i dag! Ett vanligt med rosmarin, men väldigt gott blev det.

  För övrigt stavas det väl focaccia?

 2. Elin skriver:

  Rosmarin är aldrig fel på focaccia <= nu är det rätt stavat hoppas jag 😮

 3. Frida skriver:

  Vilket bra tips att ha det på Foaccia!! 😆

 4. Magnus skriver:

  Produkten på bilden är inte ett flingsalt. Vill inte vara märkvärdig men tänkte bara få det sagt. Flingsaltet som Jamie ALLTID använder är Maldon Sea Salt. Eller Jozo Maldon Saltflingor som det heter i Sverige. Och det flingsaltet kan man använda till all matlagning. Ha det så kul i köken!
  Går att läsa mer om Maldon på Jozo Salts hemsida, http://www.jozosalt.se

 5. Elin skriver:

  Hej Magnus, kan vi kompromissa och kalla det Jamies smaksatta flingsalt då, för det är ju en produkt som Jamie själv marknadsför under sitt namn och som bland annat innehåller flingsalt. (och för övrigt så är den inte så användbar, jag håller mig nog till Maldon Sea Salt jag också……….)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.