| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 27/02 2006 kl. 20:34 3 kommentarer

Tapas med matbloggare

Ilva på Aglio e Olio och grabbarna på Matblogg bjöd in till matbloggstapas och kökstjejerna tackade såklart ja!

I fredagskväll mötte vi således upp ett gäng glada matbloggare på Söder för en tapasmiddag på La Cucaracha. Superkul att träffa likasinnade matnördar och att få ett ansikte på de som man ”känner” genom bloggarna. Deltagare denna gång var förutom kökstjejerna: Ilva, Christopher och Niclas, Lena, Dagmar, Kinna och Frida.

Maten var lite oinspirerad men det viktigaste med kvällen var ju sällskapet och där fanns det inget att klaga på! Mätta blev vi hur som helst och vi hoppas på fler träffar med fler bloggare!

För den nyfikne finns bilder hos Matblogg!

Kvällen till ära bar jag min I’m blogging this top. Vill du ha en likadan så går den att beställa hos Think Geek.

Liknande inlägg:

3 svar till “Tapas med matbloggare”

  1. Maria. Din topp var guld!

  2. […] Under dessa 500 inlägg så har vi fått mycket feedback, nya matideér, oväntade matmutor, uppmärksamhet i media och framför allt nya vänner med den gemensamma nämnaren – intresset för god mat. Vi har fått mersmak och vill med detta inlägg lova att ni inte slipper våra mattjat om oliver, choklad, surdeg och mycket annat. […]

  3. […] För ett halvår sedan så träffades ett gäng matbloggare för att äta tapas och nu är det är dags för matbloggspicnic! Ilva har tagit initativet och den 23 augusti så är äntligen det dags – kom till Humlegården och träffa andra matnördar från nätet! […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.