| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 02/03 2005 kl. 19:57 3 kommentarer

Mrs Cheng’s grytbaser

Jag gillar egentligen inte att använda hel- och halvfabrikat i alltför stor utsträckning, men på vardagarna har vi sällan tid/ork/lust att ägna oss åt avancerad matlagning. Då är det bra att ha genvägar tillhands! Ikväll testade vi för första gången Mrs Cheng’s grytbas. Resultatet var högt över förväntan, kryddigt och gott!

Snabb panaengcurry
Woka kycklingfilé och wokgrönsaker, häll på en burk Mrs Cheng’s Panaengcurry och låt det koka ihop. Servera med ris.

Liknande inlägg:

3 svar till “Mrs Cheng’s grytbaser”

  1. Jenx skriver:

    Synd bara att Mrs Cheng’s är så dyra men de funkar förvånansvärt bra.

  2. Alexandra skriver:

    Har som företagsidé (ung företagsamhet) att sälja mrs Chengs produkter samt porslin och kokbok i snygga presentkitt. Tror ni att det skulle funka? Hur pass kända är mrs Chengs produkter? Är det något som avskräcker pga priset eller skulle det kunna dra kunder för att varumärket är så kännt?

  3. Helena skriver:

    Jag har Thai Massaman Curry med kyckling, grönsaker och nudlar i min lunchlåda idag. Smakar kanon! Och gårdagens middag gick på två röda!:wink:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *