Veckan som gick

 

Måndag: Maken kokade en kycklingsoppa som var helt fantastisk. Långkoket började redan på söndagen. Går nästan att döpa om den till veckans jordskred.

Tisdag: vego! Sötpotatis med bönsalsa.

Onsdag: vego! En återkommande curry med kikärtor, sötpotatis och bladspenat. Ris. Ett par chutney-burkar från skafferiet.

Torsdag: jag och maken åt på Agrikultur vid Nytorget.

Fredag: Blandat utfall. Minsta var på tjejmiddag. Mellanbarnet åt ohemula mängder biff hemma med maken. Jag hälsade på det utflyttade barnet och åt på Familjen.

Lördag: Glutenfri fish and chips på Hasselssons.

Söndag: Pizza.

3 kommentarer

  1. Marit

    Måste fråga – hur gör man så fina (och goda, antar jag) rostade potatisar? Tänker på inlägget från den 29/9 (verkar inte kunna kommentera på det).

    1. Elin

      Hej! Koka ”nästan klart” och kör en runda i airfryern är ett hett tips!

  2. Marit

    Tack för tips, ska provas inom kort!

Lämna ett svar till Marit Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.