Ellas Loft i Rom

Vi hyrde en lägenhet när vi var i Rom. Läget kändes mer passande för oss än där vi bodde förra gången (som var precis vid Spanska Trappan). Precis som då var vi där för att se  England-Italien i turneringen Six Nations.  Lägenheten var nära Vatikanstaten och på gångavstånd till stadion. Många steg trampades över alla broar dessutom. Ellas loft var dock inte någon vindsvåning, utan  placerat i källarplan med rar uteplats. Stördes inte direkt av trafiken. En öppen planlösning för fem gäster men alla hittade sitt hörn ändå trots bristen på dörrar.  Lite udda men ok att ha kylskåp och tvättmaskin utomhus. Absolut prisvärt i förhållande till annat  denna helg.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.