Koh Chang: El Barrio

Det blev lite så där med det glutenfria utbudet under vår vecka på Koh Chang på höstlovet. Nu rörde vi oss i en liten cirkel dessa dagar. Det finns säkert bra restauranger på andra delar av ön, men just där vi var så blev det lite så där.  Försökte kommunicera lite med hotellet om alternativ till frukosten  baserat på rismjöl, men det landade i att det blev frukt och stekt ägg för barnen typ. Till middag blev det oftast säkra kort som ångad fisk och fried rice.

Därför var det här veckans bästa happening. El Barrio är en mexikansk restaurang där ALLT utom burritos på menyn kan anpassas till glutenfritt. Kändes som de verkligen hade koll på glutenfri hantering. Så himla gott alltihop att vi kom tillbaka två dagar efter. Vill absolut lära mig mer om genuin mexikansk mat efter detta.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.