Middag på Brisket & Friends

För oss som lätt kan sträckkolla ett gäng avsnitt av Diners, Drive-Ins and Dives och som romantiserar om en road-trip på temat komfortmat i USA så är ju det här himla bra upplägg. Bara goda grejer på temat BBQ. Var så himla nöjda med maten.

Vi var på deras restaurang på Upplandsgatan. Mycket okomplicerat upplägg. Kan vara bra att boka bord i förväg. Och ha ett sällskap som vill dela på rätter så att man kan prova så mycket som möjligt.

Kul ölmeny och helt ok vin. Allt beställs i baren, precis som maten. “Protein” väljs a 100 gram med massa goda varianter (ja vego finns). Plus en massa goda tillbehör. Frågade inte om glutenfritt men det kändes spontant rätt lättnavigerat kring maten. Gillade allt men blev mest förtjust i oxbringan och “burnt ends”. Plus deras korv med jalapenos och ost. Är svag för mac and cheese som vanligt. Älskade deras picklade jalapenos. Goda bönor. I vinter går vi tillbaka hit med barnen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.