Veckan som gick

Snyggsushi på nyöppnade Stockholm City Food Hall. MED glutenfri soja. Hatten av!
Veckans potatis. Smashad.

Måndag: Vego! Svampsoppa! Lite fallande skala på hur den gick hem, mest hos mig och maken tror jag. Men god. Tycker jag.

Tisdag: Uppsamlingsheat med rester för random middagar sista veckan.

Onsdag: Husman! Fläsklägg med rotmos. Citron-timjan-sky till.

Torsdag: Bara maken, jag och minsta vid middagsbordet. Fiskpinne-mackor med sötpotatisfrites i airfriern. Mackmontering = ciabatta, ruccola, tartarsås med jalapenos, tomatskiva + nystekta varma fiskpinnar.

Fredag: Äldsta åt jobbet. Övriga fyra hade ett fajitasupplägg med pulled pork. Färdigköpt sådan.

Lördag:  Äldsta åt på jobbet. Maken på en pub i Covent Garden. Vi andra tre testade  Stockholm City  FoodHall, innan musikalen The Chorus Line. Lite blandat utfall på det vi årt. Sushin var bäst.

Söndag: Oklart vad maken åt på Twickenham. Vi andra åt ugnsbakad torskrygg med räkor +  smashad potatis. Plus blåbärspaj.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.