Falun: middag på Rökbacken

Det var länge sedan vi var i Falun. Men härligt att återse igen för en kväll när vi var på väg upp till Idre. Tänk att det är 26 år sedan jag bodde där? Helt klart en massa minnen som kom tillbaka när vi promenerade runt (och som jag tvingade familjen att lyssna på, haha). Ja mycket har runnit under broarna sedan dess.

Den här gången tog vi sikte på Rökbacken för middag. Det fanns bara ett bord för två ledigt. Tror inte att det går att boka. Men barnen erbjöd sig att gå över till Bastard Burgers rakt över gatan för sin middag – och voila! –  där fick jag plötsligt en speed-date med maken i en timme. Win-win tyckte vi nog alla på bilsemestern.

Enkelt och kul upplägg på maten här. Välj hur många hekto kött du vill ha och lägg till antal sidorätter som du känner för. Dela sedan på allt som kommer ut från köket.

Åh vad bra! Riktigt gott och med bra variation på smaker. Mört fint kött. Supertrevlig personal. Hundvänligt. Har inte riktigt koll på om vad som eventuellt innehåller gluten eftersom tjejerna som sagt åt på Bastard Burgers. Lite avis på er som har krypavstånd hit!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.