Veckans bästa

3,2,1… sportlov! Det kanske inte blir så överdrivet aktiv vecka eftersom vi fortfarande är – tada! – i lockdown. Nog går det på lägsta växeln nu.

Wooop! Svenska ostbågar till gårdagens Mello!

VECKANS MIDDAG:

Måndag: Vegetarisk lasagne med getost. Med bland annat puylinser, svartkål och blomkål. Äsch den blev SÅDÄR faktiskt. På grund av att blomkålen inte blev helt genomkokt och de glutenfria lasagneplattorna höll sig inte på plats utan rullade ihop sig. Nej det här blev inte så kul.

Tisdag: Wok. Makens stir fry är den bästa.

Onsdag: En gigantisk quinoasallad med sparrisbroccoli, butternutpumpa, pumpafrön och granatäpple. Lite som den här. Plus en annan favorit – basilikadressing.  Lite valfritt tillbehör från vår köttdeli. Tror minstingen var vinnare med baconinlindad ostfylld färsk korv. Halloumi till icke-köttätaren.

Torsdag: Vego! Falafel och pitabröd. Det verkar vara lite på repeat just nu. Bladspenat. Tzatziki. Zhoug.  Backade upp med gårdagens quinoasallad. Gillart.

Fredag: Fajitas.

Lördag: Chicken Kiev Sandvich. Ett litet hallelujamoment faktiskt. Återkommer i ett annat inlägg om monteringen.

Söndag: Snart är det en strike. Det blir indisk take-away för fjärde söndagen i rad. Testar deras Vindaloo alldeles strax. Hej!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.