Fetaoströra med soltorkade tomater

Hur många olika röror blandar man ihop på en livstid? Lite oklart för mig men det är MÅNGA. Det här är inlägg nummer 99 i bloggkategorin. Smidigt inte minst nu att ha med som tillbehör till barnens lunchlådor eftersom de alltid äter lunchen kall i skolan och nästan bokstavligen på stående fot.

Den här rörde jag ihop till en middag med vitlöksmarinerade lammkotletter och gigantisk quinoasallad. Alltid lätt hänt att jag mixar ihop en hummus till den här typen av mat, men hade ett gäng soltorkade tomater som behövde användas upp. Har ett litet personligt mission att minska antalet påbörjade burkar i vårt kylskåp.

Fetaoströra med soltorkade tomater

Blanda:

  • 100 gram smulad etaost
  • 2 dl grekisk yoghurt (vi har en 0% från Morrisons hemma nästan jämt pga perfekt krämig)
  • 8 soltorkade tomater (låt olja rinnan av på hushållspapper först)
  • en stor tufs basilika
  • flingsalt och svartpeppar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.