Veckans bästa

Så många veckor som jag har uppdaterat här, utan att ha något att berätta. MEN. Nu har jag och barnen hängt ett par dagar i Brighton. Vi har verkligen rört oss i en liten cirkel sedan mitten av mars att vi var rätt stissiga att komma iväg på den här resan.

Igår var det lång sovmorgon hemmavid och sedan hade vi “riktig engelsk frukost”. Vi gör det inte så ofta längre. Bland annat för att frukost numer äts på så olika tider på helgen. Framåt lunch kom vi äntligen iväg och bilade västerut. Har sovit en natt i Bath. Alla mina favoritstäder i  England verkar börja på B.

Och nu är vi tillbaka till en annan favorit. Bude. Delar av laguppställningen har redan hoppat i våtdräkterna.

VECKANS MIDDAG:

MÅNDAG: Vego! Någon slags grekiskinspirerad pastagratäng. Orkade inte fota men tänk typ, varva pastaskruvar med tomatsås, snabbfräst aubergine / zucchini / lök / fetaost / oregano  och sedan på med riven ost innan det åkte in i ugnen. Plus en enkel sallad med bladspenat, oliver och rädisor.

TISDAG: I Brighton: vietnamesiskt från Pho.

ONSDAG: I Brighton: burgare från Honest Burger.

TORSDAG: I Brighton: poke bowls från Moshimo.

FREDAG: hemma igen. Ingen orkade laga mat. Hämtade matlådor från vår deli. All mat lagas på puben mittemot så det är prima hämtmat. Åt cottage pie för första gången på flera år.

LÖRDAG: pizza på Dough i Bath. Alltså här.

SÖNDAG: sen publunch halvvägs till Cornwall så ingen orkade middag. Pep ner till hamnen och delade på oliver och två sorters fries på The Olive Tree. Också en middag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.