Veckans bästa

Här kommer en hälsning från vecka 39. Jag har jobbat i Stockholm ett par dagar. Det var ett tag sedan. Senast i början av juni. Som vanligt lyckats jag vara tidsoptimist och boka in lite väl mycket på kortast möjliga tid. Så när jag reser hem är jag en urvriden trasa.

Tre sorters lax till lunch. Hos Itsu.
Vegansk lunchlåda från Panini i Västermalmsgallerian.

Hemmahäng och publunch igår. Idag lyfte vi oss typ själva i nackhåret för att få något  gjort överhuvudtaget. Lämnade inte huset på grund av spöregn. Inte helt pepp på jobbresa igen veckan som kommer.

Veckans middag

Måndag: Vego! Tomatsoppa med sötpotatis och röda linser. Färsk ananas till efterrrätt.

Tisdag: Vego! Svampstroganoff med ris. (Strimlad lammstek från i söndags att toppa med till de som önskade)

Onsdag: Födelsedagsfirande med trerätters hos bästa K. Lantchips med löjrom, dill och gräddfil. Grillad lax med saffransaioli, sallad och potatis. Chokladdessert från Gateau. JAG kände mig bortskämd fast det inte var min födelsedag, haha!

Torsdag: Kantarelltoast på Cottinos.

Fredag: Råbiff på Pontus in the air.

Lördag: Valfri chili och cheddargratinerade hemfriterade frites. Tre dippsåser till.

Söndag: Maken preppar precis Sunday roast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.