Heathrow: The Perfectionist Café

Jag hängde tålmodigt fem timmar på Heathrow förrförra söndagen. Skönt nog med laptopen som sällskap då jag kunde jobba för att fördriva tiden. Lugnaste vrån hittade jag på the Perfectionist café med lågmäld musik och frånvaro av stim. Inte alls någon pretentiös meny här trots att Heston Blumenthal har vart med och skissat på konceptet. Tvärtom. Jag laddade om med en av mina favoriter när det gäller brittisk komfortmat. En tallrik med gratinerad chili and chips för 7,5 pund. Min typ av komfortmat!

2 kommentarer

  1. Charlotta

    Chili and… chips?! What? Vilken kombination! Men well, varför inte?! Haha.

    1. Elin

      Jaaa! Bästa bakismaten ever med gratinerad ost! Tänker att vegovariant blir lika bra!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.