Veckans bästa

I fredags var det studiedag för äldsta barnet. Vi åkte till Brighton och shoppade lite med en av hennes klasskompisar. Eller rättare sagt, de shoppade i lugn och ro medan jag jobbade från ett cafe. Win-win!

Annars har veckan mest handlat om mellanbarnets årliga klubbmästerskap.  Hon är halvvägs med riva av alla heat som är utspridda var och varannan dag under en tvåveckorsperiod. Tillbringar galet många timmar i typ åttahundra grader på bänken i simhallen.

Vad vi har ätit?

Grillade visst fem kvällar av sju. Oups.

Måndag: Glutenfri pasta med broccoli, chili, ansjovis och parmesan.

Tisdag: Vietnamesisk nudelsallad, lite random saker på grillen och en asiatisk coleslaw.

Onsdag: Grillade allt möjligt: kyckling med citron/gröna kryddor, lammburgare och söta paprikor. Och sötpotatis! Gårdagens coleslaw.  Tomat-och-gurkasallad med gräddfilsdressing.

Torsdag: Kall gazpacho till 3/5 av familjen. Plus lite chark, ost och bröd. 2/5 smet iväg och åt glutenstinn fish&chips.Det var inte jag.

Fredag: Grillade cote de beuf och tomater. Hemvispad bearnaise med lite finhackad chili. Ugnsbakad potatis. Stor sallad.

Lördag: Grillade färsspett med chili, glutenfri korv, vegokorv från Gosh (kikärtor/salvia). Guacamole och hummus med jalapeños. Sallad. Grillad sötpotatis.

Söndag: grillade färspett, kyckling med citron, halloumi och mer vegokorv. Coleslaw. Gårdagens sallad. Två sorters hummus. Grillad sötpotatis igen. Massor med glass.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.