Från mitt flöde

Det är semester och jag fotar mat, skärmdumpar Instagram-inlägg, lägger recept på minnet och dammsuger nätet efter alla möjliga tips. Här kommer några av alla bilder i mitt flöde just nu.

Finjuice från t ex Joe & The juice är ett av mina beroenden. Lyxigt och gott. Den här juicen med äpple, passionsfrukt och ananas firade jag in semestern med.

Tehuset Java firade 85-årsjubileum i vintras och lanserade då den här te-sorten. En favorit sedan dess! Svart te med lite bergamott och apelsinblommor. Dessutom fin burk, vilket inte är helt oviktigt. Skärmdump från Instagram (@tehusetjava).

Hög igenkänning på den här “sägningen”. Bild lånad från @gahne på Instagram.

Sommarsemester = en sväng till Köpenhamn. 😎 Inför resan om en dryg vecka letar jag restaurangtips och bästa sättet att hitta nya, populära restauranger är att hålla ögonen öppna på Instagram. Ett konto som är bra att följa är @copenhagenfoodguide.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.