Veckans bästa

Jag skulle precis släcka lampan när jag kom på att jag glömt min veckouppdatering. Så klart ett självpåtaget måste men jag ångrar mig imorgon bitti om jag inte skriver ett par rader nu.

Vad minns vi från den här veckan? Att maken fick cravings på surkål i onsdags och lagade Choucroute garnie. Om barnen åt? Ja faktiskt. Hopkoket med vitt vin gör det till en ganska syrlig rätt och ingen av dem tackar nej till korv och sidfläsk. Vi åt även en annan husman den här veckan som barnen gillar – isterband! Kanske har jag ätit fafel med pitabröd igen till lunch. Eventuellt att Subway räddade mig med en annan lunch. Veckans uppryckning imorgon är verkligen att få snurr på matlådorna igen.

Mellantjejen har tävlat i helgen och tagit personligt rekord i tre simgrenar. Hon fick önska middag igår och det blev inte helt oväntat det här. Och ikväll har vi haft en riktigt retromiddag med tjälknöl och potatisgratäng.

 Bokmärkt VEGO-inspiration till  lunchlådorna:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.