Veckans bästa

Natten till tisdag sladdade vi hem från Arlanda efter en fantastiskt rolig helg i San Sebastian. Mina semesterdagar må ha varit väldigt få i sommar men ack så fina med mycket mat och upplevelser. Barnen är på vift och vi äter halvfabrikat och hämtmat om vartannat. Ingen ordning alls tänker du men vi njuter av den här tillfälliga dekadensen. Ekorrhjulet är trots allt inte långt borta. Jag har precis lagt in höstens alla aktiviteter i kalendern och redan nu jagar hjärnan idéer på hur vi ska få till middagslogistiken. Och trehundraelva mellanmål före och efter alla träningar. Huh.

Veckans bästa?  Dels en prima afterwork på Bistro Balzac. Denna gång med bara småplock. Nästa gång vill jag gå loss på hela menyn. Helt klart min typ av mat. Bra bra bra!

Sedan har jag hunnit med middag på Babette. Förbaskat bra guldkorn detta. Är det något jag kommer att minnas från den här kvällen så är det den oväntade men löjligt goda kombon av färsk blancherad vitkål, rostade hasselnötter, kokt ägg och lufttorkad skinka. Så här god mat är det i himmelen tänker jag.

Bokmärkt sedan sist – allt vego!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.