Veckans bästa

Det är fullständigt oklart vart den här veckan har tagit vägen! Känns som om vi har varit på minuten med precis allt. Maken gjorde en stor chili i början på veckan och den har dykt upp på flera middagar. I enchilada och på gratinerad potatis. Så fint att ha en laddning redo i kylen. Överhuvudtaget har vi kört på komfortmat den här veckan som falafel, köttbullar och pizza. Finns som ingen tid för finlir just nu. När är nästa lov egentligen?!

Den där burratan med tryffelsmör som jag nämnde förra veckan. Nu vet vi att den gör sig bäst gratinerad med en nypa flingsalt och några drag med svartpepparkvarnen.

Lite segt fortfarande att komma igång med årets sådd. Men nu är vi på gång! Vad planerar ni att så?

Jag lägger inte tid på att odla saker som kan köpas billigt på ICA när det är i säsong. Jag prioriterar hellre det som är svårt att hitta i butik. Redan nu har jag shoppat fina ekologiska kryddor som fyller upp våra fönster.  Skön genväg till sommarens skördar!

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.